BENVINGUTS

CAPSES DE VIDA


CAPSA DE VIDA MARIA

Avui na Maria ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat un banyador que emprava per fer natació, una pilota que li va fer savia, una camiseta que va estampar amb la seva mà quan anava a nadons a s’escoleta, unes sabates amb ses que va aprendre a caminar, un xumet de quan era petita, un mossegador d’en Winnie de Pooh, una manopla per jugar a cuinetes i no cremar-se, un benet que duia dins es cotxu des papi quan anava cap a s’escoleta, un Elmer que va fer amb sa mami, una flauta, un conte dels colors i moltes fotos de moments importants de la seva vida. L’objecte que ha triat que mes li agrada ha estat la foto amb en Bongo.CAPSA DE VIDA YANIK

Avui en Yanik ens ha presentat la seva capsa de vida. La capsa estava decorada amb dinosaures i ens ha mostrat tot el que hi havia dins. Primer, unes petxines que havia recollit de la platja amb la seva mare, unes sabatetes de fil que li va cosir la seva yaya quan era un bebé, uns pantalons i un pitet de quan era molt petit, una foto amb la seva familia, un xumet i un album amb moltes fotos de moments importants de la seva vida. L’objecte que ha triat que més li agrada ha estat el xumet.

CAPSA DE VIDA ANA


Avui n’Ana ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha duit fotos i ens ha explicat que sortia a cada una d’elles. Primer ens ha mostrat una foto de la seva família, un altre de la seva yaya Rosa, una foto amb un eriçó que va trobar, una foto amb kayak per sa Mesquida, una de quan era petita tocant un cavall de ses festes amb es seu papi, i la que mes li ha agradat i que ha escollit per fer la feineta: una foto del seu canet, en sugus. Li agrada molt jugar amb ell i donar-li es menjar.
CAPSA DE VIDA ÀLEXAvui n’Àlex ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat una pilota que va ser la primera que va tenir quan només tenia uns mesos, també un conte d’un osset polar que li contaven cada dia a l’hora del bany, un canet que lladra i xerra i també fa piruetes, un altre conte d’un lleó per tocar diferents textures, i moltes fotos de moments importants de la seva vida. L’objecte que ha triat que mes li agrada ha estat la foto on surten ell i la seva mami fent natació i jugant amb unes pilotes a la piscina.


CAPSA DE VIDA HUGO


Avui n’Hugo ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat una pilota petita del R.Madrid perquè ell es d’aquest equip, un altre pilota de color blau amb una granota dibuixada, un peix que empra quan va a pescar amb l’avi, un xumet de quan era petit amb una cadeneta que diu el seu nom, un cotxe petit de color vermell i unes ulleres per nedar a la mar. L’objecte que ha triat que més li agrada ha estat el cotxe petit de color vermell.

CAPSA DE VIDA MARTÍ


Avui en Martí ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat unes fotos molt xules: una amb la seva familia, una amb n’Emma, la seva germana bessona, una amb tots els seus cosins, una montat en es “cavallitos” i una al pati de ca seva amb una tortuga. També ens ha mostrat un cotxo de color groc i el “Pollo”, que es un pollet que camina i es mou i li agrada molt.

CAPSA DE VIDA WALID

Avui en Walid ens ha presentat la seva capsa de vida on hi havia un pinguí de la película “Los pinguinos de Madagascar”. El pinguí movia les seves aletes i en Walid estava molt content de compartir la seva joguina amb tots noltrus.

CAPSA DE VIDA XAVI


Avui en Xavi ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat unes sabates de quan ell era un bebé, un “parche pirata”,ja que li agrada molt jugar a pirates, en Chase de la patrulla canina, els mira per la tele i son les seves juguetes preferides, n’Arthur, un dou dou que tenia quan era un bebé, un conte dels tres porquets que li conten cada vespre abans d’anar a dormir i és el conte que més li agrada, i també un recull de fotos dels moments més importants de la seva vida.CAPSA DE VIDA BRUNA

Avui na Bruna ens ha presentat la seva capsa de vida. El primer que ens ha mostrat ha estat un sonall que duia penjat al seu cotxet quan era petita i li agradava molt sentir el seu renou; també una girafa, na “xubec”, amb qui dormia quan era petita; un gorrito i un bodi que li van posar quan va nèixer perquè a sa mamà li agrada molt el color lila; unes sabatetes petitones de floretes de quan era un bebé; unes lletres de tela del seu nom que va cosir sa mami quan la tenia dins sa panxa; un juguet de fusta amb un picarol; i un manguito, ja que na Bruna aquest estiu ha après a nedar tota sola a sa cala de Biniancolla. També ha duit moltes fotos de sa seva família i de quan ella era petita i una de quan anava a s’escoleta des Pasarells.CAPSA DE VIDA SOFIA

Avui na Sofia ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat una ecografía de quan era a la panxa de sa mami; un conte de na Peppa Pig, els seus dibuixos preferits fins fa poc; una titella del monstre de colors, els seu conte preferit; una sabateta de quan era un bebé; un body de quan tenía 3 mesos; un pitet que li va fer sa seva “abuela”; un barco que va fer a s’escoleta des pasarells; un xumet dels seus colors preferits, lila i rosa; una joguina amb forma d’ou, la perseguía quan era un bebé; i moltes fotos de moments importants de la seva vida.CAPSA DE VIDA AINHOA


Avui n’Ainhoa ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha presentat a un conillet que és de nom Fufu; uns cargolets que va agafar pel camp, li agrada molt la cançó de cargol treu banya i sempre que van d’excursió li agrada molt trobar cargols; també un conte de la cenicienta, el seu preferit, i moltes fotos de moments importants de la seva vida (la seva familia, el seu menjar preferit, el seu canet, montant en poni…)CAPSA DE VIDA FRENK

Avui en Frank ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat un álbum “Jo sóc en Frank” on hi ha moltes fotos de s’escoleta i d’ell amb la seva familia, un dibuix de la primavera que va pintar a l’escoleta, un xumet de quan era bebé, unes claus amb un clauer amb la inicial del seu nom, un martell perquè li agrada molt fer feina i reparar coses, una llinterna, una peça de construcció i uns quants stikez.
CAPSA DE VIDA INDIRA

Avui na Indira ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat un lleó de peluix molt suau i tots l’hem volgut tocar!, un cartell que tenia a la seva habitació que diu: “shhhh silenci, que na Indira dorm”…,un xumet de quan era un bebé, un raspall de dents, un cepillo per pentinar-se quan era petita i un conjunt de roba amb es seu gorrito de floretes que sa mami li posava quan era petita per anar ben guapa. Damunt la capsa hi ha dues fotos, una acabada de nèixer i una de quan ja era un poquet mes grossa…que guapa!

CAPSA DE VIDA IZAN

Avui n’Izan ens ha presentat la seva capsa de vida. La part de dalt de la capsa està decorada amb les seves mans i amb unes fotos de n’Izan, i la part de baix està decorada amb paper de la patrulla canina, que li agrada molt. Quan obrim la capsa ens mostra un pijama de quan era un bebé, un peluix que fa música, unes ecografíes de quan era dins sa panxa de sa mami, unes fotos de moments de la seva vida, unes sabatetes de s’Athletic de Madrid de quan era molt petit i un xumet.
CAPSA DE VIDA LARA

Avui na Lara ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat un eriçó de peluix, un mocador de tela amb floretes liles que emprava fins fa poc per a dormir-se, unes fotos del seu primer aniversari a Brasil, unes fotos amb es seu papá amb sa camiseta de s’Athlètic, una foto amb la seva familia a Jerez de la Frontera. També li agraden molt els animalets petits com cargols i poriols, li agrada molt jugar amb la seva gosseta Noa i també ballar i cantar.CAPSA DE VIDA EMILY

Avui n’Emily ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat un peix de color rosa per jugar al bany, una sabateta de quan era un bebé acabat de nèixer, un canet de peluix petitó i moltes fotos de moments importants de la seva vida (la festa del seu primer aniversari, amb els seus cosins, amb la seva germana Madeleine…).

CAPSA DE VIDA HÉCTOR

Avui n’Héctor ens ha presentat la seva capsa de vida. Ens ha mostrat dos contes de la granja, un amb moltes textures per tocar i un altre per aprendre moltes coses sobre els animals de granja; un tractor vermell com es des seu papi, ja que li agraden molt els tractors i la seva familia treballa al camp; i moltes fotos de moments importants de la seva vida (amb la seva familia, amb es tractor vermell des papi, dalt un cavall, navegant amb barca…)
CAPSA DE VIDA ARIADNA

Avui n’Ariadna ens ha presentat la seva capsa de vida. El primer que veim damunt la capsa és una foto de n’Ari amb una disfressa de “sevillana” ja que li agrada molt disfressar-se. Quan obrim la finestreta de la foto veim una ecografía de quan era a sa panxa de sa mami amb 4 mesos. Dins la capsa trobam una foto de tota la familia, uns personatges de Disney, una bosseta amb les primeres sabates de n’Ari, el seu primer gorro de pare Noel, es primer xumet i sa pulsera que li van posar a l’hospital quan va nèixer. També hi ha un àlbum amb diferents moments de la seva vida i un conte de la mitología grega “Ariadna i Perseo” que a sa mami li va agradar molt i per açò li va posar de nom Ariadna.CAPSA DE VIDA AYMAN

Avui n’Ayman ens ha presentat la seva capsa de vida. La capsa era d’en Rayo Mc Queen ja que a ell li agrada molt. També ens ha mostrat una cartulina on va aferrar els dibuixos animats que més li agrada mirar a la T.V, una foto de n’Ayman quan era més petit, una cartulina amb una foto de Rayo Mc Queen, un dibuix per sa mestra, un cotxe de policia i un helicòpter de color vermell.

 
1 comentari: